خانه / آثار Filmography / فیلمشناسی Filmography

فیلمشناسی Filmography

      scan0006comp1

  1. مي‌خواستم بدانم،  1367 ، 8 م م . 7 دقیقه.
  2. جايي براي بازي ،1368، 8 م م . 10 دقیقه
  3. تنهايي و راه 1368، 8 م. م 15 دقیقه
  4. ایست، 1369  8 م م . 10 دقیقه
  5. سايه ديروز 1369 8 م م . 15 دقیقه
  6. ندای آغاز 1370 8 م.م. 1 دقیقه
  7. نوازش 1370  8 م.م.1 دقیقه
  8. نبوغ 1371 8م.م. 1 دقیقه
  9. سه چهارم 1371. 8.م.م. 1 دقیقه
  10. مثل گل های قالی، 1370، 8 م.م . 15 دقیقه
  11. شب هاي خستگي، 1371 ، 8 م.م. 15 دقیقه
  12. اميد، 1372، 16 م.م. 7 دقیقه
  13. روز سكوت و كار، 1373، 16م.م. 12 دقیقه
  14. پناه گاه ،1376،  بتاكم ، 18 دقيقه
  15. شب هاي خستگي 1377  16 م.م.  25 دقيقه
  16. برش ( مجموعه تلویزیونی آموزشی)،1378،  18 قسمت  10 دقيقه اي
  17. افسانه ستاره آبي ،1379 بتاكم، 30 دقيقه
  18. گره، 1380،  بتاکم، 15 دقیقه
  19. دانشگاه اراك 1380  بتاكم 60 دقيقه
  20. گاري شكسته ،1382  35  م.م.  15 دقيقه
  21. نقش 1384، دی وی کم، 15 دقیقه
  22. چرخ ،1384، دی وی کم. 15 دقيقه
  23. كمانچه ،1384، دی وی کم. 15 دقيقه
  24. دست ساخته ها ، مجموعه مستند کوتاه تلویزیونی ،1386 13 قسمت  (نور، سکوت و صدای آهن، قلمزنی، سفالگری، نگارگری، سنگ‌های زینتی، مسگری، گیوه، فرش، چله‌کشی، رنگرزی و …، منبت، نقش قرش، آینه کاری، جاجیم بافی)
  25. باغ و بازي، 1387، دی وی کم 15 دقیقه
  26.  آرامش گمشده 1378، دی وی کم 15 دقیقه
  27. صنعت برق باختر، 1388 دی وی کم.25 دقیقه
  28. تک درخت ،1389، دی وی کم 30 دقیقه
  29. مستند خیالی سازی ،1389 دی وی کم،30 دقیقه
  30. بارانی که از آسمان می آید،1391،دی وی کم.12 دقیقه
  31. دانستنی‌ها، 1391 مجموعه تلویزیونی 26 قسمت 
  32. یک احساس خوب،1392،مستند ،20 دقیقه
  33. امیر ساعی،1392،مستند ،20 دقیقه
  34. نخ نازک طلا،1392،مستند ،20 دقیقه
  35. برای فردا،1392،مستند ،20 دقیقه
  36. مینا،1392،مستند ،20 دقیقه
  37. در حضور آسمان، 1386-1392مستند، 50 دقیقه
  38. خورشید، باغ و پنجره 1393، مستند، 28 دقیقه
  39. آب و خااک 1394 مجموعه تلویزیونی مستند، 13 قسمت 
  40. دست ها و نشان ها مجموعه تلویزیونی مستند، 14 قسمت

جشنواره ها:

می خواستم بدانم، سال 1367 اولين جشنواره سينماي جوان استان مركزي

جايي براي بازي، 1368   دومين جشنواره سينماي‌جوان استان مركزي

تنهایی و راه 1369 سومين جشنواره استاني سينماي جوان

سایه‌ی دیروز، 1370، نهمین جشنواره سراسري سينماي جوان ، تهران

سه چهارم 1991 یونیکا، ایتالیا

سایه‌ی دیروز، 1991، دویسبرگ، آلمان

سایه‌ی دیروز، 1991، هامبورگ، آلمان

مثل گل‌های قالی، 1371،جشنواره منطقه اي سينماي جوان اصفهان

شبهای خستگی،1372،یازدهمین جشنواره سراسری سينماي جوان ، تهران

مثل گل هاي قالي،1993، در جشنواره اميپس آرژانتين

امید، 1373، جشنواره منطقه اي سينماي جوان، اراک

روز سکوت و کار 1374،جشنواره منطقه اي سينماي جوان ياسوج

روز سکوت و کار 1375،  جشنواره رشد

روز سکوت و کار 1375، چهاردهمین جشنواره‌ی سراسری سینمای جوان،تهران

روز سکوت و کار 1375، اولین جشنواره‌ی فیلم دانشجویی کشور

گره، 1380 جشنواره سراسري سينماي جوان، تهران

گاری شکسته،2005، جشنوارة بين المللي Kinofilm منچستر، انگلستان

گاری شکسته، 2005،جشنوارة بين المللي Heusca، اسپانیا

نقش، 1385،بیست دومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران

نقش،1385، سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم رشد

نقش،2007، جشنواره فيلم هاي ملل اتريش

کمانچه،1385، سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم رشد

کمانچه،2007، جشنوارهKelibia  ،تونس

آرامش گمشده، 1386، چهارمین جشنواره‌ی ملی فیلم دانشجویی

نور سكوت و صداي آهن، 1387، جشنواره‌ي فيلم كوتاه تهران

آرامش گمشده، 1388 جشنواره‌ي بین المللی فيلم كوتاه تهران.

آرامش گمشده، 1389، نهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان، بوشهر

نور سكوت و صداي آهن ،1391، جشنواره تلویزیونی جام جم، تهران

نور سكوت و صداي آهن،1391،جشنواره فیلمهای صنعتی، دانشگاه شریف

بارانی که از آسمان می آید، 1391، چهل و هفتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان، خرم آباد.

بارانی که از آسمان می آید،1391، جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران.

خورشید باغ و پنجره، 1393، جشنواره فیلم کوتاه تهران.

خورشید باغ و پنجره، 1393، جشنواره سینما حقیقت.

خورشید باغ و پنجره، 1393، جشنواره وارش

خورشید باغ و پنجره، 1394، جشنوارمنطقه ای بینالود

ترسیب کربن،1397 جشنواره زنده رود،

Filmography

  1. I Would Like to Know 1989, 8mm, 7 min

–  One Place to Play 1990 , 8mm, 10min

– Recluse on the Road  1989 8mm, 15 min

– Stop  1991, 8mm 10 min

– Romance 1991, 8mm 8 min

– Shadow of Yestreday 1991, 8mm 15 min

Three-Quarters 1991, 8mm 1 min

Same as the Patterns of the Rugs  1991, 8mm 15 min

The Night of the Tiredness 1993, 8mm 15 min

– Hope 1994 , 16mm 7 min

The Day of Silence and Labour 1994 , 16mm 11 min

Basement 1995, Betacam, 15 min

The Night of the Tiredness 1997, 16mm, 25min

‘Cut”, TV series ,1999, Betacam 25 min This 26-episode

 The Legend of Blue Star 1998, Betacam 25 min

– Knot 2001, Betacam, 25 min

-Arak University 2001, Betacam, 59 min

– Broken Cart 2003, 35mm 15min

– Engraving 2004, Dvcam,18 min

The Potter`s Wheel 2004, Dvcam,15 min

:Handicrafts, TV series

Kamanche 2004, Dvcam,18 min

Cotton Summer Shoe ( Give) 2005, Dvcam,15 min

Jajim 2005, Dvcam,15 min    Drawing 2005, Dvcam,15 min

wood carving 2005, Dvcam,15 min

Colors and Threads 2005, Dvcam,15 min

 Cooper 2005, Dvcam,15 min

Heart of the Earth 2005, Dvcam,18 min

Minyatur 2005, Dvcam,15 min

Pottery 2005, Dvcam,15 min

The Metallic Space 2005, Dvcam,17min

Embossing 2005, Dvcam,18min

 The Lost Peace 2008, Dvcam,15min

Play and Paradise, 2008, Dvcam,15min

The Painter 2010, Dvcam,30 min

Blue Room, Blue Sky 2010 Dvcam 15 min

Industries 2011 TV Series

A Good Feeling 2012, 20 min

 Amir Saie 2012, 20 min

The Tin Golden Thread 2012, 20 min

 Mina 2012, 20 min

 For the Sake of Tomorrow 2012, 20 min

 In the Sky, 2008-2013 Dvcam50 min

The Sun, the Garden and the Window 2014, 30 min

2014 Soil & Water, TV series

 Hands & Traces,TV series

انتشار توسط 8 تم

درباره‌ی admin

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

نوزده − شش =